چرا ما براي امام حسين(ع) درماه محرم 40 روز عزاداري مي كنيم ولي براي حضرت علي(ع) فقط 3 روز در شبهاي قدر عزاداري مي كنيم؟

چاپ

1- آنچه در حق حضرت امام حسين عليه السلام به وقوع پيوست درباره هيچكدام از امامان و پيامبران روي نداده است. كدامين امام يا پيامبر را مانند امام حسين عليه السلام كشته اند؟! خود امام حسين، برادرانش، برادر زادگانش، خواهر زادگانش، پسرانش، خويشانش و همه يارانش را كشتند، خاندانش و خاندان يارانش را اسير كردند و شهر به شهر گرداندند و آنها را شكنجه هاي روحي فراواني كردند. علاوه بر اين در طول تاريخ كساني را كه به زيارت آن حضرت مي رفتند مي گرفتند و شكنجه مي كردند و گاهي مي كشتند. حتي دشمنان امام حسين قبر آن حضرت را تخريب و تبديل به مزرعه كردند تا اثري از آن حضرت در تاريخ شيعه نماند. پس جا دارد كه شيعيان ياد امام را بسيار گرامي بدارند.
2- قيام امام باعث شد تا دين اسلام از نو زنده شود و براي همين خود پيابر و امامان دستور داده اند كه شيعيان ياد امام را همواره گرامي بدارند و اينكه شيعه اين همه نسبت به امام حسين اظهار محبت مي كند به خاطر همين شفارش هاي امامان است نه اينكه از پيش خود اين برنامه ها را ساخته باشند.
3- پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله و امامان معصوم عليهم السلام در زمان خودشان نسبت به امام حسين عليه السلام ديدگاه خاصي داشتند و در هر فرصتي نسبت به حوادثي كه در باره امام حسين عليه السلام اتفاق خواهد افتاد رفتار هاي سوگوارانه داشتند و حتي روز اول تولد امام حسين، هم پيامبر و هم فاطمه زهرا سلام الله عليها گريه كردند.
4- در عصر حاضر دشمنان شيعه تلاش مي كنند تا در ميان مردم ياد امام حسين عليه السلام كم رنگتر گردد چون هر چه ياد امام بيشتر شود مكتب شيعه بيشتر تقويت مي شود و اينكه مي بينيد در برخي كشورها نسبت به بزرگداشت بزرگاني كه از دنيا رفته اند حساسيت نشان مي دهند و اين بزرگداشت ها را نا درست مي دانند هدف اصلي آنان اين است كه مكتب شيعه تقويت نشود .
5- توجه به اين مطلب داشته باشيم كه ياد امام حسين عليه السلام ياد پيامبر و ياد امامان است و بين امامان از اين جهت تفاوتي نيست و همه اينها مانند يك نورهستند و هر كدام را ياد كني آن يكي ها هم ياد شده اند و چون دشمن نسبت به امام حسين عليه السلام حساستر است شيعيان هم به اين خاطر نسبت به امام حسين بيشتر حساسيت نشان مي دهند.(1)
1- براي ملاحظه روايات مي توانيد به ج 44 و 45 بحار الانوار مراجعه كنيد.

منبع: پرسمان دانشجویی

.