نظارت دقيق بر آشپزخانه‌هاي عتبات

چاپ

مدير عمليات شركت شمسا گفت: نظارت مداوم و دقيق از سوي مسئول تداركات و تغذيه، بازرسان بعثهٍ مقام معظم رهبري، مركز پزشكي و بازرسان حج و زيارت و شمسا صورت مي گيرد.

 

 

مدير عمليات شمسا از نظارت دقيق و مداوم بر آشپزخانه هاي كربلا، نجف و كاظمين خبر داد.

وي با اشاره به وجود دو آشپزخانه در نجف و دو آشپزخانه در كربلا خاطرنشان كرد: آشپز تمام اين آشپزخانه ها از ايران هستند و تمامي دوره هاي لازم را گذرانده و مجوزهاي لازم را اخذ كرده اند.

طهراني ضمن تاكيد بر بهداشت كامل آشپزخانه و سلامت تمامي مواد غذايي گفت: تاكنون گزارشي مبني بر عدم بهداشتي بودن غذا از سوي زائران دريافت نكرده ايم.

مدير عمليات شركت شمسا در ادامه افزود: با اين وجود نظارت مداوم و دقيق از سوي مسئول تداركات و تغذيه، بازرسان بعثه مقام معظم رهبري، مركز پزشكي و بازرسان حج و زيارت و شمسا صورت مي گيرد.

وي در پايان از زائران ايراني درخواست كرد با توجه به مشكلات بهداشتي در عراق به هيچ وجه از غذاي بيرون استفاده نكنند.

تاریخ انتشار:92/7/14 - 2:59