آشپزخانه مجهز و به روز زائران ايراني در كربلا/تصاوير

چاپ

اين مجموعه در منطقه «حي الحوراء» كربلا قرار دارد و شامل سه سردخانه، آشپزخانه صنعتي، نانوايي، دستگاه تصفيه و بسته بندي آب آشاميدني است.

 

 

سردخانه‌هاي اين مجموعه شامل دو سردخانه بالاي صفر و زير صفر با ظرفيت ۱۵۰ تن است و يك انبار حبوبات با ظرفيت ۴۰۰ تن هم در كنار اين دو سردخانه وجود دارد كه قابليت تبديل به سردخانه زير صفر را هم دارد.هم اكنون اين دو سردخانه فعال است.

آشپزخانه اين مجموعه هم شامل سه سردخانه مخصوص گوشت، مرغ و سبزيجات است.سالن‌هاي طبخ، ظرفشويي، كباب پزي، برنج پزي و دو سردخانه بالاي صفر از امكانات اين آشپزخانه است.اين آشپزخانه ظرفيت پخت ۱۲ تا ۱۵ هزار پرس غذا را در هر وعده غذايي دارد.آشپزخانه به اتاق كنترل، دوربين و نمازخانه مجهز و بيش از ۱۰ اتاق شش تختي درطبقات بالايي آن تعبيه شده است.

تهیه و تنظیم خبر: قاسم قاسمی - 92/9/3 - 14:24