تنوع غذایی زائران عتبات عالیات افزایش می یابد

چاپ

رییس سازمان حج و زیارت که در صدر هیئتی از مدیران سازمان به عراق سفر کرده است در بازدید از آشپزخانه مرکزی نجف اشرف گفت: به دنبال تنوع بخشی به تغذیه و تدارکات و افزایش رضایت زائران عتبات عالیات هستیم.

 

علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت که در صدر هیئتی از مدیران سازمان به عراق سفر کرده است در بازدید از آشپزخانه مرکزی نجف اشرف گفت: به دنبال تنوع بخشی به تغذیه و تدارکات و افزایش رضایت زائران عتبات عالیات هستیم.
رییس سازمان حج و زیارت از بخش های طبخ و نحوه توزیع غذا نیز بازدید به عمل آورد.