خلافت امير المومنين امريست تفويضي از جانب حضرت حق و انتصابيست من عند الله، پس چرا حضرت بارها فرمودند که من هيچ رغبتي به اين خلافت ندارم؟ امري که از جانب خداوند است چرا حضرت رغبتي نداشتند؟
امامت مقامي مقدس و الهي است که خداي متعال به ائمه اطهار ـعليهم السلامـ عطا فرموده است و از لوازم آن فرمانروايي بر اجتماع است؛ چيزي که بر سر احراز آن خونها ريخته شده و نيروهاي فراواني صرف شده و ميشود. حضرت اميرالمؤمنين ـسلام الله عليهـ براي دفع اين توهم که ايشان هم مانند دنياپرستان درصدد احراز چنين پستي بودهاند، ميفرمايند: فرمانروايي بر شما به عنوان يک مقام دنيوي براي من ارزش لنگه کفشي کهنه را ندارد، و بعد اضافه ميفرمايند: مگر اينکه حقي را به صاحبش برسانم يا باطلي را محو کنم.
منبع: پايگاه اطلاع رساني آثار حضرت آيت الله مصباح يزدي
- چرا به زیارت می رویم زیارت نامه خواندن چه فایده ای دارد ؟
- دلايل عملياتهاي تروريستي عليه شيعيان توسط گروهاي ضد شيعه چيست؟ آيا تا كنون با اين افراد در خصوص انگيزه اين اعمال پرسش و تحقيقي شده است؟ در مورد ما شيعيان چه فكري مي كنند؟
- مي خوام يكي از عاشقان امام و معصومين(عليهم السلام) باشم، يك مسلمان واقعي. چه كنم؟
- مقصود از نور خدا در زيارت جامعه
- نماز براي امامزاده ها بدعت است به جز نماز حضرت ابوالفضل، آيا اين درست است؟
.