بهار امسال سرآغاز تحولی شگرف و بی نظیر در شرکت شمسا و فرایند عملیات آن در عراق بود ،تاکیدات و پیگیریها و ارائه طرح های جدید علمی و کاربردی در جلسات مختلف از سوی آقای دکتر موسوی پیرامون کلیت فعالیت های این شرکت بویژه همزمان با اجرای طرح اعزام متمرکز استانی زائران به عتبات و آسیب شناسی بدنه
آن و تغییر مدیریت شرکت رویکرد جدیدی را در عرصه خدمات رسانی به زائران عتبات گردید.از جمله معضلات تألم و تأمل برانگیز عدم ثبت اموال این شرکت در عراق و در واقع اتلاف سرمایه ها و دارایی های بیت المال قلمداد می گردد بود.اما ارائه راهکار و نظارت دقیق و پیگیری ها مستمر ریاست سازمان سبب شد تا اموال جمهوری اسلامی برای نخستین بار طی سال های اخیر برای ثبت و ورود جز دارائی های غیرمنقول دولت و سازمان حج و زیارت محسوب و نظارت دائم بر کارکرد آنها تضمین گردید .برای آشنایی با مهمترین فعالیت های شرکت شمسا پس از تحولات اخیر مهمترین فقرات گزارش آقای محمدعلی طهرانی مدیر عملیات شمسا در عراق بعنوان آقای ناصر صبا و طی نامه ای به ریاست محترم سازمان منتشر می گردد:
1-به ثبت رساندن اموال و املاک مربوط به شرکت شمسا که از قبل هیچ مستندات قانونی وجود نداشته .
2-پیگیری جدی در کاهش هزینه های نقل – سیاحی – امنیت و تغذیه در جهت کاهش هزینه زائرین .
3-پرداخت بدهی ها به تمامی شرکت های مجری عراقی که الحمدا... رضایت کامل در شرکتها و هتل داران انجام شده و با تنظیم طوماری از مدیر محترم سازمان و مدیر عملیات تشکر و قدردانی داشته اند ، ناگفته نماند که پرداخت ها به روز می باشد .
4-برگزاری جلسات با تمام شرکتها و گوش دادن به مشکلات آنها و اقدام در رفع آن .
5-باتوجه با اینکه بعضی از شرکتها بعد از دریافت بدهی خود از شرکت شمسا طلب هتل داران را پرداخت نمی نمودند با اخذ تعهد از شرکتها بعد از دریافت پول در اولین فرصت طلب هتلداران را پرداخت نموده و تسویه حساب ارائه نمایند .
6-سرو سامان دادن به حساب های مالی و پرداخت ها به شرکت های مجری عراقی .
7-سرو سامان دادن به وضعیت آشپزخانه های فدک و مدینه در نجف اشرف و بستن آشپزخانه زیاره بعد از نیمه شعبان در کربلای معلی .
8-بازدیدهای مکرر از تمام آشپزخانه های مرکزی جهت پخت غذا با کیفیت بالا .
9-تذکر جدی به شرکت های نقل جهت از رده خارج کردن اتوبوسهای فرسوده پلاک موقت و استفاده از اتوبوسهای خوب .
10-از رده خارج کردن هتل های ب یکیفیت و ضعیف در ستادهای سه گانه .
11-تشویق سرمایه گذاران عراقی جهت ساخت هتل های بزرگ با مشورت کارشناسان شرکت شمسا .
12-حل مشکل بعضی از شرکت های مجری عراقی که بدلایلی با صاحبان هتل درگیری داشته اند .
13- در اختیار قرار دادن دفتر کار برای کاروانهای استانی در نجف اشرف و کربلای معلی به همراه کلیه ملزومات مربوطه .
14- همکاری با کاروانهای استانی در سرویس دهی تغذیه .
15-سرو سامان دادن به وضعیت حقوقی عوامل بومی و اخراج افراد بی مسئولیت و بی نظم که حقوقهای بالایی میگرفتند و استفاده از نیروهای بومی براساس چارت تشکیلاتی شرکت شمسا .
16- همکاری تنگاتنگ با دفتر نمایندگی حج و زیارت در عراق و بعثه مقام معظم رهبری .
17- اخراج رانندگان متخلف از گردونه نقل و جریمه شرکتهای متخلف .
18- تخصیص سالنی در فرودگاه بغدادبرای استراحت و غذاخوری زائرین ایرانی که هنگام تأخیر پروازها دچار مشکل می شوند و هماهنگی کامل با مسئولین فرودگاه مذکور.
19- همکاری در خصوص برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در عراق که با پیگیری مسئولین و مدیران شمسا حدود 95 درصد از زائرین در ستادهای سهگانه حضور یافته و در انتخابات شرکت نمودند .
20- برگزاری دیدارهایی با مدیران هتل های الرسل،نورالعباس و درالندی در نجف اشرف و هتل صفار در کربلای معلی جهت کاهش اجاره بهای هتل که نتایج از قرار زیر است :
هتل الرسل از 000/286 ذلار اجاره سالیانه به 000/150 دلار تخفیف یافت .
هتل نورالعباس از 000/780 دلار اجاره سالیانه به 000/720 دلار تخفیف یافت .
هتل درالندی بابت تعطیلی ماه مبارک رمضان برای 20 روز حدود 000/100 دلار هزینه پرداخت نخواهد شد .
هتل الصفار بابت تعطیلی ماه مبارک رمضان برای 13 روز مبلغ 500/36 دلار پرداخت نخواهد شد .
در خاتمه اینجانب با توکل به خداوند تبارک و تعالی تمامی سعی و تلاش خود را بکار گرفته تا تمام دستورالعمل های شرکت شمسا و حج و زیارت به نحو احسن و شایسته تحقق یافته و در جهت دفاع از حق و حقوق زائر و حفظ منافع شرکت شمسا و حج و زیارت از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد و امیدوارم که سرانجام کار رضایت زائرین عزیز و خشنودی خداوند متعال را به همراه داشته باشد .
تاریخ انتشار:92/4/9 - 9:51
نظرات
فید خبری نظرات این مطلب