• امروز جمعه 31 فروردين 1403
  •  
     

    شرکت شمسا

    مشكلات ناشی از ناامنی و نبود اماكن اقامتی و حمل‌ونقل، تغذیه‌ نامناسب و قیمت‌های كنترل‌نشده، سازمان حج و زیارت را بر آن داشت...
    ادامه...

     
     
     
     

     


     
     
    زیارت ماهنامه زیارت هشتمین شماره ماهنامه زیارت بيانات حضرت آيت الله ري شهري در سفر به عتبات عاليات
     
     
     
     

    بيانات حضرت آيت الله ري شهري در سفر به عتبات عاليات

    نامه الکترونیک چاپ

    در سفر حضرت آيت الله محمدي ري شهري به عتبات مقدسه ، ايشان در جمع مداحان و روحانيون كاروان هاي حاضر در نجف در محل آرامگاه كاشف الغطاء بياناتي را فرمودند كه خلاصه آن تقديم خوانندگان گرامي مي گردد:
    خداوند متعال را سپاس گزاریم که به ما توفیق داد به زیارت عتبات مقدسه مشرف شویم و به طور مستقیم و مباشر با شرایط موجود آشنا شویم. البته گزارشات مرتب به تهران فرستاده میشود و مرتباً در جریان قرار م یگیریم ولی شنیدن مشکلات از زبان شما ها مفهوم خاص خودش را دارد که قابل پیگیری است. جناب آقای حسینی به عنوان مسئول جدید بعثه مقام معظم رهبری در عراق معرفی می شوند که ایشان سه سال نماينده ما در عربستان بودند. حضور ایشان نشانه این است که سرمایه گذاری بیش تر میشود در ایجاد تحول در عتبات و اولین کاری که ایشان باید بکند استقرار تشکیلات در کربلا و نجف است که با یک تشکیلات منسجم میشود اقدامات قوی را پی ریزی کرد و اجرا نمود. قبل از هر چیز نیاز به جای مناسب دارد که بتواند کارها را در آنجا پیگیری کند و این جا ، جای مناسب نیست و شما کمک کنید و آقای اکبری و آقای صبا جایی خریداری و یا اجاره کنند و در کربلا هم جایی برای امور فرهنگی تهیه شود . نمایندگان معاونت نظارت بعثه در اینجا استقرار پیدا کنند و گزارشات روحانیون و مداحان مثل مکه هر هفته تهیه شود و آنچه که در اینجا قابل رفع است انجام و بقیه از طریق مرکز پیگیری شود .
    مشکلات اینجا خیلی زیاد است ولی در مجموع یک مدیریت مطلوب در اداره حج و زیارت مطرح است و یک مدیریت مقدور . آنچه که بر ما وظیفه است ساماندهی یک مدیریت مقدور است . یک چیزهایی است که خیلی مطلوب است ولی مقدور نیست ، همه اشکالات وارد است و صحیح و لیکن اینجوری نیست که همه چیز دست ما باشد و با برنامه ریزی ما قابل حل باشد . البته بخشی قابل حل است و لیکن بخشی دست ما نیست. ایجاد امنیت دست ما نیست، اینجا شرایط خاصي دارد .
    با راننده ها به طور موردی میشود برخورد کرد ولی با همه راننده ها نه. این که تصور بکنیم که هر راننده ای که می‌آید عابد و مقدس و خوش اخلاق باشد خیلی خوب است و عملاً مطلوب است ولی مقدور نیست . البته باید با راننده بد برخورد شود تا راننده‌های دیگر عبرت بگیرند . به نظر من چیزی که مشکل تر از همه است و به کمک شما و امثال شما حل خواهد شد ، تحول در مدیحه سرایی و سخنرانی است که ابزارش دست ماست که این موضوع را در جلسه عتبات در قم که آقایان روحانیون حضور داشتند، گفتم. مصائبي که خوانده میشود و ذکر مصیبتها که خوانده می‌شود ، دست ماست. روضه ای که خوانده می شود ، مصیبت که خوانده میشود، مستند باشد، اینطور نباشد که شما از دیگران بگیرید و بخوانید اگر بخواهیم مطالبی را به حضرت علی(ع)، به پیامبر(ص)، به حضرت فاطمه(س) نسبت دهیم باید مطمئن باشیم که چنین حرفی را حضرت فاطمه(س) و یا حضرت زینب(س) زده است. این مسئله را باید جواب گو باشیم. کتاب های روایتی ما زیاد است. انشاء ا... دانش نامه امام حسین(ع) و مقتلش منتشر خواهد شد که مداحان و روحانیون داشته باشند، نه این که هر چه انسان در ذهن دارد بخواند. این مسئله به نظر من مصیبت بارتر است. به قول شیخ عباس قمی: « امروز باید برای امام حسین(ع) گریه کرد که مصیبتهایی برای حضرتش و بچه هایش خوانده میشود و در هیچ جای معتبری وجود ندارد. » یکی از توصیه های مؤکد مقام معظم رهبری ، روخوانی و مستند خوانی و کتابهایی که در دسترس است.
    کتاب فرهنگ نامه مرثيه سرایی را بگیرید و بخوانید. در آن جا نشان دادیم که چه چیزهایی قابل خواندن است و چه چیزهایی نیست. به نظر من باید برای همه این ها برنامه ریزی داشته باشیم. در این جا معاونین من حضور دارند و تا آن جا که در توان داریم انجام خواهیم داد.. مردم ما علاقمندند و این همه انفجارات را می بینند و می شنوند ولی باز هم می آیند و این علاقه است و ما هم باید تلاش کنیم که جلوی مشکلات را بگیریم. این طور نیست که ما تعطیل کنیم و مردم نیایند، ولی باید پيرامون اصل وظیفه که «فرهنگ مرثیه سرایی» است تلاش شود.

    .