• امروز جمعه 21 ارديبهشت 1403
  •  
     

    شرکت شمسا

    مشكلات ناشی از ناامنی و نبود اماكن اقامتی و حمل‌ونقل، تغذیه‌ نامناسب و قیمت‌های كنترل‌نشده، سازمان حج و زیارت را بر آن داشت...
    ادامه...

     
     
     
     

     


     
     
    اخبار اخبار شمسا کربلا و نجف اشرف بوی فاطمی گرفت
     
     
     
     

    کربلا و نجف اشرف بوی فاطمی گرفت

    نامه الکترونیک چاپ

    همزمان با آغاز دهه فاطميه، شهرهاي كربلاي معلي و نجف اشرف اين روزها حال و هواي خاصي به خود گرفته است.

     

    مراسم عزاداري و سوگواري شهادت بانو فاطمه زهرا سلام الله عليها از شب گذشته ـ شنبه 3 فروردین ـ در شهرهاي نجف اشرف و كربلاي معلي آغاز شده است.

     

    براساس اين گزارش، بعثه مقام معظم رهبري نيز به همين مناسبت ويژه برنامه‌هاي مختلفي را در حرم حضرت ابولفضل العباس عليه‌السلام و حضرت سيدالشهدا عليه‌السلام در كربلاي معلي و همچنين برنامه ويژه‌اي را با حضور سخنرانان و مداحان اعزامي جمهوري اسلامي ايران در حرم حضرت اميرمومنان علي عليه‌السلام برگزار مي‌كند.

    اين گزارش حاكي است، مراسم عزاداري و سوگواري در حرم حضرت ابوالفضل عليه‌السلام با حضور زائران ايراني در كربلاي معلي هر شب پس از نماز مغرب و عشا و در حرم حضرت اباعبدالله الحسين عليه‌السلام، صبح‌ها پس از نماز برگزار مي‌شود.

    همچنين محفل باشكوهي از سوي شيعيان عراقي، با سخنراني شيخ عبدالصاحب الطائي و با مداحي باسم كربلايي در خيمه گاه حسيني در شهر كربلاي معلي برگزار می شود.

    فاطمه (عليها السلام) در نزد مسلمانان برترين و والامقام ترين بانوي جهان در تمام قرون و اعصار است.
    نام مبارك آن حضرت، فاطمه (عليها السلام) است و از براي ايشان القاب و صفات متعددي همچون زهرا، صديقه، طاهره، مباركه، بتول، راضيه، مرضيه، نيز ذكر شده است.

    فاطمه (عليها السلام) در سال پنجم پس از بعثت(2) و در روز 20 جمادي الثاني در مكه به دنيا آمد. چون به دنيا پانهاد، به قدرت الهي لب به سخن گشود و گفت: "شهادت مي‌دهم كه جز خدا، الهي نيست و پدرم رسول خدا و آقاي پيامبران است و شوهرم سرور اوصياء و فرزندانم (دو فرزندم) سرور نوادگان مي‌باشند."

    فاطمه زهرا (عليها السلام) در نزد شيعيان اگر چه امام نيست، اما مقام و منزلت او در نزد خداوند و در بين مسلمانان به خصوص شيعيان، نه تنها كمتر از ساير ائمه نيست، بلكه آن حضرت همتاي امير المؤمنين و داراي منزلتي عظيم‌تر از ساير ائمه طاهرين (عليهم السلام) مي‌باشد.

    سرانجام روز سوم جمادي الثاني سال يازدهم هجري فرا رسيد. فاطمه (عليها السلام) آب طلب كردند و بوسيله آن بدن مطهر خويش را شستشو داد و غسل كردند. سپس جامه‌اي نو پوشيد و در بستر خوابيد و پارچه‌اي سفيد به روي خود كشيد؛ چيزي نگذشت كه دخت پيامبر، بر اثر حوادث ناشي از هجوم به خانه ايشان، دنيا را ترك كردند و به شهادت رسيد؛ در حاليكه از عمر مباركش بنا بر مشهور، 18 سال بيشتر نمي‌گذشت و بنا بر مشهور تنها 95 روز پس از رسول خدا در اين دنيا زندگي كردند.

    فاطمه (عليها السلام) در حالي از اين دنيا سفر كردند كه بنا بر گفته معتبرترين كتب در نزد اهل تسنن و همچنين برترين كتب شيعيان، از ابابكر و عمر خشمگين بود و در اواخر عمر هرگز با آنان سخن نگفت؛ و طبيعي است كه ديگر حتي تأسف ابي‌بكر در هنگام مرگ از تعرض به خانه فاطمه (عليها السلام) سودي نخواهد بخشيد.

    تاریخ انتشار: 92/1/6 - 8:51