به گزارش سایت شمسا عصر روز سه شنبه 6 اسفند ماه بیش از 35 نفر از نیرو های آشپز مامور در آشپزخانه جرش کربلا جهت خدمات دهی به زائران در ایام نوروز ، از طریق شرکت شمسا به عراق اعزام شدند .
سعید شیبانی مسئول تدارکات و تغذیه شرکت مرکزی دفاتر خدمات زیارتی سراسرایران (شمسا) در جلسه توجیهی که قبل از اعزام این نیرو ها در سالن جلسات شرکت شمسا در تهران برگزار شد به ارائه گزارشی از نحوه عملکرد این نیروها در عراق پرداخت و افزود: نیرو های واحد تدارکات و تغذیه مخصوصا آشپز ها باید در کنار تجربه کاری نکات آموزشی و فنی خود را ارتقا بخشند و در این راه در دوره های برنامه ریزی شده شرکت شمسا مرتب شرکت کنند .
سعید شیبانی در ادامه به اصل افزایش کیفیت پخت و رعایت بهداشت در تمام جهات برای آشپزها در آشپزخانه ها مستقر در عراق اشاره کرد و گفت : در هیچ زمان یا مکانی نباید بهداشت را فدای حجم بالای کار کرد زیرا عملکرد شما مستقیما با سلامتی زائران عتبات عالیات در ارتباط است پس وظیفه شما درقبال زائران بسیار سنگین است.
شایان ذکر است این تعداد از آشپزها برای خدمات رسانی به زائران عتبات عالیات در ایام نوروز اعزام گردیده اند .