شیخ ضیاءالدین ، تولیت آستان مقدس علوی در نجف اشرف روز گذشته 31 مرداد از کارگاه های قالی بافی عتبات عالیات در کاشان بازدید کرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني شرکت شمسا ، طي اين بازديد كه با همراهي حجت الاسلام و المسلمين سيدمهدي عليزاده موسوي، رييس پژوهشكده حج وزيارت بعثه مقام معظم رهبري و همچنين دكتر هادي انصاري نماينده آيت الله سيستاني برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمين زين الدين در روند توليد فرش ويژه عتبات عاليات قرار گرفت.
مسئول عتبه نجف اشرف ابتدا با حضور در كارگاه فرش در راوند كاشان ضمن بازديد از روند توليد فرش يك فرش دست بافت ويژه حرم اباعبدالله (ع) را كه كار بافت آن پايان يافته بود را از دار قالي جدا نمود و از دارهاي قالي ويژه حرم حضرت علي (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) نيز بازديد كرد.
وي در اين كارگاه با سخنراني كوتاهي براي خانمهاي بافنده فرش ضمن قدرداني از زحمات ايشان، پرچم حرم اميرالمؤمنين (ع) را به ايشان هديه داد.
شيخ ضياءالدين در ادامه اين بازديد با حضور در محل هيئت زينبيه كاشان پس از قرائت قرآن كريم و مداحي توسط اهالي اين شهر به ايران سخن پرداخت و طي اين سخنان بر جايگاه ولايت در تفكر شيعه پرداخت و اينكه بايد شكرگزار خداوند متعال جهت اهداي اين نعمت بزرگ باشيم و در ادامه به بازديد از كارگاه فرش دست بافت در محل اين هيئت نمود.
مسئول عتبه نجف اشرف با حضور در اين كارگاه به صورت نمادين به شانه زني فرش مشغول شد و به پاس قدرداني از زحمات بانوان بافنده به هركدام يك سفر به عتبات عاليات عراق را هديه داد.
يادآور ميشود در اين بازديد، جمشيد گودرزي، مسئول امور هنري و صنعتي ستاد بازسازي عتبات عاليات و سيدمحسن واجدي، مسئول پروژه ملي فرش بافي عتبات عاليات در كاشان نيز حضور داشتند.
در حاشیه این دیدار علي حيدري، مسئول ستاد بازسازي عتبات عاليات استان اصفهان نیز گفت: بافت فرش عتبات عاليات از سال پ
يش شروع شده و تا پوشش تمامي صحنهاي عتبات به طور كامل، ادامه مييابد، اين كار در دو فاز عملياتي ميشود؛ ابتدا توليد فرشهاي دست بافت جهت ستر در حرمها و فاز دوم توليد فرش دست بافت جهت صحن حضرت فاطمه زهرا (س) در نجف اشرف است.
حيدري با بيان اينكه در كاشان ۴ كارگاه فرش دست بافت در حال توليد است، ابراز كرد: اين فرشها با بهترين مواد اوليه و با كيفيتترين نوع بافت توليد ميشود و اميد است با هماهنگي مسئولان حرم بزودي در صحن حرم ستر شود.
مسئول ستاد بازسازي عتبات عاليات استان اصفهان با بيان اينكه استان اصفهان علاوه بر توليد فرش در ديگر زمينهها نيز فعاليت دارد، افزود: طراحي و توليد آثار هنري در دانشگاه اصفهان در كارگاه آفرينشهاي هنري، ساخت دربهاي قلم كاري شده حرم و پنجره قتلگاه، توليد آثار مليله دوزي شده در كارگاه بانوان از ديگر فعاليتهاي اهالي استان اصفهان در ساخت عتبات است.
وي با بيان اينكه سهم استان در ستاد بازسازي عتبات عاليات ۸ ميليارد تومان است، اظهار كرد: البته اگر فعاليتهاي مهندسي و هنري مردم اصفهان را نيز به اين مبلغ بيافزاييم ميزان اين مشاركت بيش از اين ارقام است.