رييس سازمان حج وزيارت كشورمان در ادامه برنامه سفر خود به عتبات، روز گذشته از آشپزخانه مركزي زائران ايراني در كربلا بازديد كرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني شرکت شمسا ، سعيد اوحدي، رييس سازمان حج وزيارت كشورمان در ادامه برنامه سفر خود به عتبات، روز گذشته از آشپزخانه مركزي زائران ايراني در كربلا بازديد كرد.
وي ضمن بازديد و خداقوت به كاركنان ايراني آشپزخانه كربلا، در جريان روند كار اين آشپزخانه و چگونگي تهيه مواد اوليه نظير گوشت تازه براي پخت غذا قرار گرفت.
اوحدي در اين بازديد از زحمات دست اندركاران تهيه غذاي زائران تشكر كرد و خواستار توجه كامل به سلامت زايران و خدمت رساني مناسب به آنان شد.
براساس اين گزارش، اين آشپزخانه متمركز با استفاده از پيشرفتهترين وسايل و تجهيزات پخت و پز در شهر كربلا غذاى مصرفى زائران را آماده سازى و طبخ مى كنند و به مكان هاى استقرار كاروانها تحويل مى دهد.
اين آشپزخانه از بخشهاي پخت كباب و جوجه، خورشت و سوپ، سرخ كردن ماهي و پخت مرغ، سالن آمادهسازي گوشت و مرغ، سالن پخت برنج و سالن شستوشوي ظروف تشكيل شده و قادر است غذاي تمام زائران ايران در كربلا را تأمين كند.