• امروز يكشنبه 4 آذر 1403
  •  
     

    شرکت شمسا

    مشكلات ناشی از ناامنی و نبود اماكن اقامتی و حمل‌ونقل، تغذیه‌ نامناسب و قیمت‌های كنترل‌نشده، سازمان حج و زیارت را بر آن داشت...
    ادامه...

     
     
     
     

     


     
     
    اخبار اخبار شمسا اولين جلسه هم انديشي نماینده بعثه در راق با اساتيد دانشگاهها برگزار شد
     
     
     
     

    اولين جلسه هم انديشي نماینده بعثه در راق با اساتيد دانشگاهها برگزار شد

    نامه الکترونیک چاپ

    نماينده بعثه‌ مقام معظم رهبري در عراق با تاكيد بر اين كه جريان عاشورا يك جريان فرهنگي كامل است، افزود: امام حسين (عليه‌السلام) با مهندسي اين جريان عميق فرهنگي به دنبال عزت انسانها و آموزش مقاومت و ايستادگي در برابر ظالم است. امام حسين (عليه‌السلام) در كربلا دادگاهي بين المللي تشكيل داد و عملكرد يزيد و يارانش را براي هميشه تاريخ محكوم كرد و با استدلال جهانيان را به داوري نشاند.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت شمسا به نقل از پايگاه اطلاع رساني حج، حجت الاسلام و المسلمين نجف نجفي روحاني در اولين نشست هم انديشي جمعي از اساتيد دانشگاه‌هاي استان مازندران، گفت: اساتيد دانشگاه‌ها كه به كربلاي معلي مشرف شده اند بايد فرهنگي بينديشند و ببينند كه امام حسين (عليه‌السلام) چگونه واقعه عاشورا را مهندسي كرده و اين موضوع را الگو برداري نموده و به دانشجويان خود ارايه دهند.

    وي با بيان اين كه سفر يك استاد دانشگاه به كربلاي معلي با افراد عادي بسيار متفاوت است، افزود: اين سفر معنوي براي همه اجر و ثواب دارد ولي براي كسي كه با تفكر، تامل و انديشه به اين سفر روحاني آمده و بدنبال كسب بصيرت و معرفت است، اجر مضاعفي از سوي خدا اختصاص داده مي‌شود.

    نجفي روحاني با اشاره به اين كه تاريخ بايد پلي به سوي آينده باشد، گفت: در كربلا از يك طرف همه زيبايي‌ها در حد اعلي از سوي امام حسين (عليه‌السلام) و يارانش به نمايش گذاشته شد و از سوي كنج انديشان و دنيان طلبان تمام زشتي‌ها را به نمايش گذاشتند.

    نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق، افزود: در طول تاريخ همواره جريان نور و ظلمت وجود داشته است كه براي تشخيص آن بصيرت لازم است.

    وي كربلاي معلي را دانشگاه بزرگ حسيني خواند و اظهار داشت: در دانشگاه امام حسين (عليه‌السلام) همه رشته‌هاي تربيت انساني براي دانشجويان وجود دارد و شما اساتيد بايد آن را در دانشگاهها براي دانشجويان خود ارايه دهيد.

    نجفي روحاني خط امام حسين (عليه‌السلام) و يزيد را در نقطه تضاد كامل خواند و بيان داشت: همانگونه كه امام حسين (عليه‌السلام) فرموده اند، راه ايشان در مقابل راه يزيد است و هيچ وقت راه نور با تاريكي در يك مسير قرار نمي‌گيرد.

    وي با تاكيد بر اين كه فرهنگ امام حسين (عليه‌السلام) استمرار دارد و موجب عظمت ملت‌ها شده است، گفت: با نگاهي به اقدامات چند ساله گروه‌هاي تروريستي – تكفيري در كشورهاي، سوريه، لبنان و عراق مي‌بينيم كه فرهنگ امام حسين (عليه‌السلام) در مقابل اين تروريست‌ها ايستاده است.

    نجفي روحاني جريان و اقدامات گروهك تروريستي – تكفيري داعش را همانند جريان يزيد دانست و اظهار داشت: تروريست‌هاي تكفيري هم اكنون در كشورهاي عراق، سوريه و لبنان همانند يزيد و يارانش مردم را قتل عام مي‌كنند و از هيچ جنايتي ابا ندارند و اين مساله نشان مي‌دهد همانگونه كه تفكر يزيدي در جهان وجود دارد در مقابل آن تفكر مقاومت حسيني نيز وجود دارد.

    وي تفكر مقاومت حسيني را تفكري فراتر از مرزهاي شيعيان دانست و بيان داشت: تفكر امام حسين (عليه‌السلام) هم اكنون در بين فلسطينيان كه اهل سنت مي‌باشند در مقابله با رژيم صهيونيستي حاكم است و موجب مقاومت آنها در مقابل ارتش تا به دندان مسلح صهيونيستي شده است.

    نجفي روحاني با تاكيد بر اين كه جريان عاشورا يك جريان فرهنگي كامل است، افزود: امام حسين (عليه‌السلام) با مهندسي اين جريان عميق فرهنگي به دنبال عزت انسانها و آموزش مقاومت و ايستادگي در برابر ظالم است.

    وي با اشاره به اين كه انديشه حسيني جهان شمول و براي كل بشريت است اظهار داشت: در روز عاشورا امام حسين (عليه‌السلام) حتي كساني كه دين ندارند و به قيامت ندارند چنانچه آزاده باشند بايد جريان يزيد را محكوم كنند زيرا انديشه يزيدي و عملكرد او ضد انسانيت و بشريت بود.

    اين استاد حوزه و دانشگاه با بيان اين كه امام حسين (عليه‌السلام) جريان انحرافي را در كربلا به محاكمه كشاند، افزود: امام حسين (عليه‌السلام) در كربلا دادگاهي بين المللي تشكيل داد و عملكرد يزيد و يارانش را براي هميشه تاريخ محكوم كرد و با استدلال جهانيان را به داوري نشاند.

    در ادامه اين نشست چند تن از اساتيد دانشگاه ضمن تشكر از بعثه مقام معظم رهبري براي ترتيب دادن اين نشست صميمي، نقطه نظرات خود را ارايه دادند.

    آقاي دكتر «اثني عشري» استاد اقتصاد دانشگاه مازندران، گفت: مردم ايران اگر در زمان امام حسين (عليه‌السلام) مي‌بودند آن حضرت را يار

    وي با اشاره به شوق و اشتياق دانشجويان به زيارت عتبات عاليات اظهار داشت: محبت اهل بيت (عليه‌السلام) در خون و پوست جوانان ما عجين شده كه اين امر بهترين سرمايه براي تامين سعادت دنيا و آخرت آنهاست.ي مي‌كردند چنانچه در ۸ سال دفاع مقدس مقاومت حسين را نشان دادند.

    آقاي دكتر «حسامي» استاد اقتصاد دانشگاه مازندران نيز راه امام حسين (عليه‌السلام) را راه نجات خواند و گفت: امام حسين (عليه‌السلام) مشعل هدايت و كشتي نجات است و فرهنگ سيد الشهدا (عليه‌السلام) تنها فرهنگ نجات بخش بشريت به ويژه جوانان است.

    وي با بيان اين كه هر كس به اندازه ظرفيت وجودي خود از اين زيارت بهره مي‌برد، افزود: هر اندازه استعداد و ظرفيت انسان بيشتر شود بهره بيشتري از معرفت و بصيرت مكتب حسيني مي‌برد و ما بايد ظرفيت خود را افزايش دهيم.

    در ادامه خانم دكتر «نظري» استاد شيمي اين دانشگاه، علم حقيقي را نور دانست و اظهار داشت: علم از سنخ نور است و جان انسان براي دريافت آن بسيار عظيم و بزرگ است و هيچگاه پر نمي‌شود.

    وي در رابطه با نقش دعا و توسل در اين عالم گفت: اسلام دين جامع و كامل است و دعا روي مولكول‌هاي آب و غذا اثر گذار است و حتي تربت امام حسين (عليه‌السلام) يكي از وسايل الهي است كه موجب شفاي مريض‌ها مي‌گردد.

    سپس دكتر «نبي نتاج» استاد علوم قرآني و دبير هم انديشي اساتيد استان مازندران با اشاره به بيانات شهيد مطهري به مساله لزوم توجه به يزيد و حسين زمان خود، اظهار داشت: در جامعه ۲ گروه هستند، گروه عوام و گروه خواص كه عوام از خواص پيروي مي‌كنند و خواص بايد نقش حسيني خود را ايفا نمايند.

    وي با بيان اين كه در زمان امام حسين (عليه‌السلام) مردم ۳ گروه بودند، ياران امام حسين (عليه‌السلام) و ياران يزيد و افراد بي تفاوت، افزود: بسياري از خواص از امام حسين (عليه‌السلام) جدا شدند و براي دنياي خود به سوي يزيديان رفتند و اين هشداري است براي امروز ما كه بايد دست از ياري حسين زمان برنداريم.

    در اين نشست صميمي برخي از اساتيد ديگر نيز به بيان خاطراتي درباره زيارت خود پرداختند.