• امروز يكشنبه 4 آذر 1403
  •  
     

    شرکت شمسا

    مشكلات ناشی از ناامنی و نبود اماكن اقامتی و حمل‌ونقل، تغذیه‌ نامناسب و قیمت‌های كنترل‌نشده، سازمان حج و زیارت را بر آن داشت...
    ادامه...

     
     
     
     

     


     
     
    اخبار اخبار شمسا دومين هم‌انديشي دانشگاهيان ايران و عراق برگزار شد
     
     
     
     

    دومين هم‌انديشي دانشگاهيان ايران و عراق برگزار شد

    نامه الکترونیک چاپ

    ۳۰ تن از استادان دانشگاه شهيد بهشتي، صبح روز سه‌شنبه با حضور در دانشگاه كربلا با استادان، دانشجويان و مديران اين دانشگاه در خصوص مباحث مختلف علمي و فرهنگي دوجانبه بحث و گفت‌وگو كردند.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت شمسا به نقل از  پايگاه اطلاع رساني حج ، دومين هم‌انديشي دانشگاهيان ايران و عراق از سوي بعثه مقام معظم رهبري و با همكاري ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان كشور در كربلاي معلي برگزار شد.

    براساس اين گزارش، ۳۰ تن از استادان دانشگاه شهيد بهشتي، صبح روز سه‌شنبه با حضور در دانشگاه كربلا با استادان، دانشجويان و مديران اين دانشگاه در خصوص مباحث مختلف علمي و فرهنگي دوجانبه بحث و گفت‌وگو كردند.

    اين گزارش حاكي است، اين هم‌انديشي كه بيش از ۲ ساعت به طول انجاميد، دانشگاهيان افزون بر چندين هم‌انديشي، از بخش‌هاي مختلف اين دانشگاه به ويژه دانشكده علوم انساني اين دانشگاه بازديد كردند.

    در اين هم‌انديشي كه معاون آموزشي دانشگاه شهيد بهشتي و نماينده نهاد رهبري در اين دانشگاه حضور داشتند، در خصوص شيوه فعاليت‌هاي علمي و فرهنگي و همچنين برگزاري نشست‌هاي علمي و كرسي‌هاي آزاد انديشي بحثد و تبادل نظر شد.

    در ابتداي حضور دانشگاهيان ايران در دانشگاه كربلا، رييس اين دانشگاه به استقبال استادان ايراني آمد و ضمن خيرمقدم، اظهار داشت: خوشبختانه اخيرا تعامل بسيار خوبي ميان دانشگاه ايران و كربلا آغاز شده است كه اين تعاملات علمي در آينده ادامه خواهد داشت.

    دكتر فاروق، رييس دانشكده علوم انساني كربلاي معلي در جلسه‌اي كه با حضور دانشگاهيان ايراني برگزار شد، گفت: اين دانشكده ۳ هزار دانشجو روزانه و ۱۵۰۰ دانشجو شبانه و ۱۲۵ استاد دارد كه آموزش‌هاي اين دانشكده به صورت رايگان به دانشجويان ارائه مي‌شود. البته براي دانشجويان شبانه به صورت سالانه تنها ۱۵۰۰ دلار دريافت مي‌شود.

    وي ادامه داد: در بيشتر رشته‌هاي اين دانشكده تا مقطع كارشناسي ارشد و دكترا براي دانشجويان امكان تحصيل وجود دارد و ۶۵ درصد دانشجويان اين دانشگاه دختر و ۳۵ درصد پسر هستند.

    دكتر فاروق اظهار داشت: بيشتر آمار دانشجويان اين دانشكده مربوط به دانشجويان رشته زبان انگليسي است كه از ۳۰۰۰ دانسجويي دانشكده، ۱۷۰۰ نفر مربوط به رشته زبان انگليسي مي‌شود.

    در پاسخ سئوال يكي از استادان ايراني درباره حجاب دختران اين دانشگاه گفت: اين دانشگاه در خصوص مباحث فرهنگي به صورت متمركز فعاليت مي‌كند به گونه‌اي كه تمامي برنامه‌هاي تبليغات و فرهنگي محيط دانشگاه با نظارت رييس دانشگاه و برگرفته از كلام الهي و مراجع تقليد است.

    وي ادامه داد: در محيط دانشگاه سعي شده است كه تبلغيات محيطي براي دختران بيشتر جنبه تشويقي داشته باشد و گاهي هم از تحذير استفاده شده است به همين دليل حجاب دختران اين دانشگاه مورد توجه ديگران قرار مي‌گيرد.