• امروز يكشنبه 4 آذر 1403
  •  
     

    شرکت شمسا

    مشكلات ناشی از ناامنی و نبود اماكن اقامتی و حمل‌ونقل، تغذیه‌ نامناسب و قیمت‌های كنترل‌نشده، سازمان حج و زیارت را بر آن داشت...
    ادامه...

     
     
     
     

     


     
     
    اخبار اخبار شمسا جشن بزرگ ميلاد حضرت زهرا در كربلا برگزار مي‌شود
     
     
     
     

    جشن بزرگ ميلاد حضرت زهرا در كربلا برگزار مي‌شود

    نامه الکترونیک چاپ

    همزمان با ميلاد با سعادت حضرت صديقه طاهره فاطمه زهرا (سلام‌الله عليها)، همايش جشن و سروري با همكاري بعثه‌ مقام معظم رهبري و از سوي كنسولگري جمهوري اسلامي ايران در كربلاي معلي با حضور دو هزار مادر ايراني مقيم‌ عراق برگزار مي‌شود.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت شمسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج ،حجت‌الاسلام حسن قائمي كارشناس مسؤول امور فرهنگي بعثه مقام معظم رهبري در كربلاي معلي، از برگزاري جشن ميلاد با سعادت حضرت صديقه طاهره فاطمه زهرا (سلام‌الله عليها)، در كربلا خبر داد.

    وي افزود: همزمان با ميلاد با سعادت حضرت صديقه طاهر فاطمه زهرا (سلام‌الله عليها)، مراسم باشكوه جشن و سروري با همكاري بعثه مقام معظم رهبري و از سوي كنسولگري جمهوري اسلامي ايران در كربلاي معلي با حضور دو هزار مادر ايراني مقيم عراق برگزار مي‌شود.

    حجت‌الاسلام قائمي خاطر نشان كرد: در جلسه‌اي كه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين نجفي روحاني، نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق و آقاي حسين پور، معاون كنسولگري ايران در كربلا برگزار شد در خصوص جزئيات اين مراسم بحث و تبادل نظر شد و قرار شد اين مراسم روز جمعه با حضور تمامي بانوان ايراني مقيم شهرهاي كربلاي معلي، ايوانيه و حله برگزار شود.

    وي ادامه داد: اين مراسم از ساعت ۱۴:۳۰ به وقت محلي در شهر كربلاي معلي برگزار مي‌شود كه سخنراني، مداحي، اجراي مسابقات، تواشيح و سرود خواني از جمله برنامه‌هاي در نظر گرفته شده در اين همايش مي‌باشد، همچنين از مادران ايراني در اين مراسم تجليل به عمل خواهد آمد.

    حجت‌الاسلام قائمي گفت: حضرت فاطمه زهرا (عليها السلام) در نزد شيعيان اگر چه امام نيست، اما مقام و منزلت او در نزد خداوند و در بين مسلمانان به خصوص شيعيان، نه تنها كمتر از ساير ائمه نيست، بلكه آن حضرت همتاي اميرمومنان علي (عليه‌السلام) و داراي منزلتي عظيم‌تر از ساير ائمه طاهرين (عليهم السلام) مي‌باشد.

    وي ادامه داد: اگر بخواهيم مقام علمي فاطمه (عليها السلام) را درك كنيم و به گوشه‌اي از آن پي ببريم، شايسته است به گفتار او در خطبه فدكيه بنگريم؛ چه آنجا كه استوارترين جملات را در توحيد ذات اقدس ربوبي بر زبان جاري مي‌كند، يا آن هنگام كه معرفت و بينش خود را نسبت به رسول اكرم آشكار مي‌سازد و يا در مجالي كه در آن خطبه، امامت را شرح مختصري مي‌دهد. جاي جاي اين خطبه و احتجاجات اين بانوي بزرگوار به قرآن كريم و بيان علت تشريع احكام، خود سندي محكم بر اقيانوس بي‌كران علم اوست كه متصل به مجراي وحي است.

    شايان ذكر است، حضرت فاطمه زهرا (عليها السلام) در سال پنجم پس از بعثت (۲) و در روز ۲۰ جمادي الثاني در مكه به دنيا آمد. چون به دنيا پانهاد، به قدرت الهي لب به سخن گشود و گفت: «شهادت مي‌دهم كه جز خدا، الهي نيست و پدرم رسول خدا و آقاي پيامبران است و شوهرم سرور اوصياء و فرزندانم (دو فرزندم) سرور نوادگان مي‌باشند. »