• امروز شنبه 3 آذر 1403
  •  
     

    شرکت شمسا

    مشكلات ناشی از ناامنی و نبود اماكن اقامتی و حمل‌ونقل، تغذیه‌ نامناسب و قیمت‌های كنترل‌نشده، سازمان حج و زیارت را بر آن داشت...
    ادامه...

     
     
     
     

     


     
     
    اخبار اخبار شمسا ساخت مدرن ترين آشپزخانه ايرانيان در نجف اشرف
     
     
     
     

    ساخت مدرن ترين آشپزخانه ايرانيان در نجف اشرف

    نامه الکترونیک چاپ

    مدير عامل شركت مرکزی دفاتر خدمات زيارتي سراسر ایران (شمسا) با بيان اينكه كار ساخت اين آشپزخانه صنعتي و مدرن از آبان ماه سال جاري آغاز شده است، افزود: تاكنون مراحل فنداسيون و زيرساخت هاي لازم اين آشپزخانه با همكاري مهندسان و متخصصان ايراني به پايان رسيده است.

     

    مهندس خدرنژاد، مدير عامل شركت شمسا در حاشيه بازديد حجت الاسلام والمسلمين سيدعلي قاضي عسكر، نماينده ولي فقيه در امور حج وزيارت از مجتمع مركزي پخت صنعتي زايران ايراني در نجف اشرف از راه اندازي مدرن ترين آشپزخانه در عتبات خبر داد.

    وي با بيان اينكه كار ساخت اين آشپزخانه صنعتي و مدرن از آبان ماه سال جاري آغاز شده است، افزود: تاكنون مراحل فنداسيون و زيرساخت هاي لازم اين آشپزخانه با همكاري مهندسان و متخصصان ايراني به پايان رسيده است.

    خدرنژاد، ادامه داد: به زودي مناقصه اسكلت بندي اين آشپزخانه در ايران اعلام مي شود و اميدواريم تا يك ماه آينده مراحل اسكلت بندي نيز آغاز شود.

    وي افزود: اين آشپزخانه در زميني به مساحت 20 هزار متر مربع در حال ساخت است كه 12 هزار متر براي زيربناي آن مي باشد و داراي پاركينگ، ساختمان اداري و مسكوني، و سالن هاي پخت پز مدرن است.

    مدير عامل شركت شمسا، ساخت اين آشپزخانه را در منطقه كم نظير دانست و از بهره گيري بهترين و مدرن ترين تجهيزات فني روز جهان براي اين مجتمع غذايي خبر داد.

    وي يادآور شد: اين آشپزخانه توانايي پخت 40 هزار وعده غذايي در روز را داراست و ظرفيت آن نيز قابل افزايش است و اميدواريم تا آذر ماه سال آينده به بهره برداري برسد.

    حجت الاسلام والمسلمين قاضي عسكر، نيز در حاشيه بازديد از اين آشپزخانه گفت: ساخت اين مجتمع حركت بسيار ارزشمندي است كه با راه اندازي آن بخش زيادي از مشكلات تغذيه زايران برطرف خواهد شد و ما شاهد پخت غذايي بهداشتي و سالم با كيفيت بسيار خوب خواهيم بود.

    وي ظرفيت سازي و پيش بيني هاي زيربنايي را براي روان سازي، سفر زايران ايراني به عتبات بسيار مهم برشمرد واز متخصصان ايراني فعال در اين مجتمع خواست تا تمام تلاش خود را براي راه اندازي هر چه سريعتر اين آشپزخانه انجام دهند