• امروز شنبه 3 آذر 1403
  •  
     

    شرکت شمسا

    مشكلات ناشی از ناامنی و نبود اماكن اقامتی و حمل‌ونقل، تغذیه‌ نامناسب و قیمت‌های كنترل‌نشده، سازمان حج و زیارت را بر آن داشت...
    ادامه...

     
     
     
     

     


     
     
    اخبار اخبار شمسا گزارش جلسه مجمع عمومی سال 1400 شرکت شمسا
     
     
     
     

    گزارش جلسه مجمع عمومی سال 1400 شرکت شمسا

    نامه الکترونیک چاپ

    روز سه شنبه مورخ 1401/10/20 جلسه مجمع عمومی به طور فوق العاده منتهی به سال 1400 شرکت شمسا با حضور صاحبان سهام ، نمایندگان و مدیران ۳۱ استان و شهرستان کاشان در تهران سالن جلسات بعثه مقام معظم رهبری ( سالن وحدت ) واقع در سازمان حج و زیارت برگزار گردید.

    در این جلسه علاوه بر انتخاب بازرس هیئت مدیره ، برروی چالش ها و مشکلات فعالیت این شرکت با وجود سیاست گذاری سازمان حج و زیارت درخصوص شیوه نوین سفرهای زیارتی عتبات عالیات عراق، موضوعات مختلفی مطرح و گفتگو گردید .

    در شروع این جلسه، آقای ابوالفضل یازرلو، رئیس هیأت مدیره شمسا ضمن خوش آمدگویی به فعالیت‌های انجام شده در سال‌های اخیر پرداخت و پس از آن حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده محترم ولی فقیه در امور حج و زیارت توصیه هایی برای خدمت رسانی بهتر به زائران اعتاب مقدسه ارائه فرمودند . ایشان اظهار کردند : کارگزاران زیارتی بعنوان خادم زائران باید به عهد و پیمانی که با مشتاقان  سفر به اعتاب مقدسه می بندند وفادار باشند و به آن عمل کنند  ، همچنین ایشان در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به آیه  110 سوره بقره" وَ ما تُقَدِّمُوا لِأَنْفُسِکُمْ مِنْ خَیْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بِما تَعْمَلُونَ بَصیرٌ- هر چه از اطاعت حق و کار نیکو برای خود پیش می‌فرستید آن را در نزد خدا خواهید یافت، که محققا خداوند به هر کار شما بیناست" اظهار داشت: هر کار خیرکوچک و بزرگی از نگاه حضرت حق دور نخواهد ماند و توشه انسان براى سراى آخرت است .
    وی گفت: گاهی اوقات یک لبخند و نگاه محبت آمیز کارگزار پیام امید را به زائر منتقل می کند و در مقابل اگر قهرآمیز باشد موجب ایجاد شکست دردل ها خواهد شد.
    نماینده محترم ولی فقیه در امور حج و زیارت افزود: خداوند آگاه ، بصیر و بینا است و به کارهایی که انسان انجام می دهد توجه دارد و انسانی که مراقب نباشد در این دار غرور گول خواهد خورد. ایشان در ادامه به مقایسه نحوه رفتار و عمل دو چهره  صدر اسلام، عبدالرحمان بن ملجم قاتل مولی الموحدین امام علی (ع) و عمرو بن قرظه انصاری  یارامام حسین (ع)  در کربلا پرداخت. و گفـت: ابن ملجم بدلیل عدم بصیرت و ناآگاهی، گول شیطان را خورد و امیر مومنان را به شهادت رساند و در مقابل عمروبن قرظه از امام زمان خود برای نبرد اجازه گرفت و مانند کسی می جنگید که اشتیاق به پاداش الهی دارد.
    پس از نماینده محترم ولی فقیه در امور حج و زیارت با توجه به عزیمت آقای دکتر حسینی ریاست محترم سازمان حج و زیارت به عربستان ، حجت الاسلام والمسلمین صحبت‌الله رحمانی، معاون محترم عتبات عالیات در سخنانی کوتاه ضمن تاکید فرمایشات حاج آقای نواب گفتند : جذب حداکثری زائر در دور جدید اعزام ها به اعتاب مقدسه از اولویت های مجموعه حج و زیارت می باشد و با اشاره به نقش شرکت های مرکزی کارگزاران امور زیارتی در سراسر کشور در اعزام های امسال گفت: برای تحقق این مهم و جلب رضایتمندی زائرعلاوه بر تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف، مساعدت همه دست اندرکاران ضرورت دارد ،
    پس از آن جناب آقای حسن محمدی مشاور ریاست سازمان حج وزیارت نکاتی در خصوص برنامه های اجرایی عتبات عالیات مطرح نمودند ایشان همچنین به اهمیت اتفاق ، اتحاد و تمرکز تاکید فرمودند ، سپس آقای مصطفی قاسمی، مدیرعامل شمسا گزارشی از عملکرد شرکت شمسا درسال های 1400 و 1401 را به سمع حاضرین رساندند.

    در ادامه هیئت رئیسه مجمع تعیین و آقای محمدعلی حسینی کمال آبادی به عنوان رئیس جلسه، حسن کریمیان فر به عنوان ناظر اول، حمید کاکاوند به عنوان ناظر دوم و ناصر صبا به عنوان منشی هیأت رئیسه مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده شرکت شمسا، انتخاب شدند و مجمع برحسب سین برنامه تعریف شده ادامه یافت .

    انتخاب بازرس هیأت مدیره شرکت شمسا :
    در ادامه جلسه 4 نفر از اعضا به عنوان نامزد عضویت بازرس هیأت مدیره شرکت شمسا اعلام آمادگی کردند که پس از رأی گیری جناب آقای محمود تولائی به عنوان بازرس قانونی شرکت شمسا با تعداد ۱۰3239 رأی برای یک سال انتخاب شدند.

    درخواست سهامداران شرکت شمسا:
    پس از تشکیل هیأت رئیسه، برخی از سهامداران با اشاره به اهمیت اجرایی شدن اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری امور اجرایی به بخش خصوصی در زمینه اعزام زائران، خواستار فعالیت همه جانبه شرکت شمسا درحوزه زیارت و نیز اجرای قانون تجارت از سوی سازمان حج و زیارت گردیدند .
    علاوه بر این، مشکلات مالی شرکت شمسا و بدهی سازمان حج و زیارت در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت و اعضاء این شرکت خواستار پیگیری احقاق حقوق شرکت شمسا شدند. برنامه‌ریزی جهت برگزاری مجمع فوق العاده جهت بحث و تبادل نظر مشکلات جاری که مقرر گردید در ماه‌های آینده برگزار شود، از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود .
    مشکلات زائران در شیوه جدید اعزام‌ها ، شناوربودن نرخ ارز و بالا بودن برخی از هزینه‌هایی که از زائران برای تشرف به عتبات اخذ می‌شود، نیز مورد انتقاد سهامداران شرکت شمسا قرار گرفت و برخی از اعضا نسبت به فعالیت سازمان حج و زیارت در این رابطه با وجود تأکید رئیس محترم جمهور به برپایی سفرهای زیارتی ارزان برای همه اقشار جامعه، مطالبی عنوان نمودند .
    ارائه دستاورهای شرکت شمسا از سال ۱۳۸۴ که به صورت رسمی فعالیت خود را به عنوان یک شرکت خصوصی به منظور اعزام زائران به عتبات آغاز کرده است و همچنین اهتمام عملی بیشتر سهامداران به حفظ و افزایش منافع زائرین و شرکت در مقابل منافع فردی و تلاش برای اعمال نگاه نوین در اجرای برخی از فرایندها ، از دیگر مواردی بود که در جلسه مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده شرکت شمسا مطرح شد.
    دراین نشست حسابرس شرکت شمسا گزارشی از فعالیت این شرکت در سال‌های اخیر قرائت کرد که در ادامه برخی از اعضا پیشنهاد و انتقاداتی به منظور رفع ابهام‌ها ارائه کردند. همچنین پس از آن، آقای علی اکبر کدخدا، حسابرس شرکت روشنگر بصیر و آقای تولائی، بازرس قانونی شرکت، گزارش مشروحی از وضعیت شمسا مطرح کردند که موجب بر طرف شدن بعضی از ابهامات در گزارش حسابرس شد و در نهایت گزارش حسابرسی به تأئید اکثریت اعضا رسید .

    درادامه جلسه مدیرعامل محترم شرکت شمسا نسبت به چالش فعلی ارز و مکاتبات انجام شده با سازمان حج و زیارت و نیز پیگیری های مطالبات این شرکت از سازمان حج و زیارت و شرکت های هواپیمایی توضیحاتی بیان فرمودند. در آخر همه شرکت کنندگان در مجمع بر اتحاد سهامداران و پایداری برحفظ و استمرار فعالیت شرکت شمسا تاکید نمودند.

     

    اتمام خبر /.